Written in the Stars av Alexandria Bellefleur

Bokomslag: Written in the stars

Elle driver ett framgångsrikt twitterkonto, ”Oh my stars”, tillsammans med sin bästa vän. De är redo för att utöka verksamheten och slå sig ihop med en ny och het datingapp. Kan stjärnorna visa vem man passar bäst med? Så när ägaren till appen föreslår att Elle ska gå på date med hans syster Darcy kan hon inte tacka nej. Men det blir en katastrof-date, allt som kan gå fel går fel och Elle tänker att de aldrig mer kommer att ses. Men Darcy har andra planer. Om hon kan få sin bror att tro att hon och Elle datar kanske hon äntligen kan få bli lämnad ifred och slippa fler försök till matchmaking.

Det här är som ni hör en f/f romance med en fake relationship trope. Inte min favorittrope då det lätt kan bli krystat om det inte görs bra men här funkar det tycker jag. Jag plockade upp boken för att jag är en sucker för trendiga böcker på Insta och för att den beskrivs som lite Stolthet och fördoms-inspirerad. Jag gillar Elle och Darcy! De är varandras motsatser men passar så bra ihop. Det är en fin kärlekshistoria och bitvis ganska het! Men historien fastnar inte riktigt hos mig. Nu var det några veckor sedan jag lyssnade på boken och jag har svårt att minnas både vad som hände och vad jag kände. Men om du vill ha mer mångfald i din romanceläsning, vilket du väl vill, så prova den här och berätta för mig vad du tyckte 🙂

Fakta:

Förlag: HarperAudio
Utgivningsår: 2020
Format: Ljudbok via Storytel
Längd: 11h, 11m