När snön faller av Robyn Carr

Jag har inte sett Netflix-serien ”Virgin River” ännu men blev väldigt sugen efter att jag läst När Snön Faller, som är en julberättelse som utspelar sig i samma miljö. Eller, först och främst blev jag sugen att läsa hela serien för det här var en pärla tyckte jag. Visst, lite cheesy dialog ibland men väldigt fin, känslosam och mysig.

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Marcie Sullivann gifte sig tidigt med sin ungdomskärlek Bobby. När han skadas svårt i tjänsten som marinkårssoldat förändras henne liv dramatiskt. Hon får vårda honom i tre år och även om det är jobbigt så är hon glad att hon fick de åren. Bobbys överordnade Ian var den som räddade honom från skottlinjen så att Marci och Bobby fick en sista tid tillsammans så när Bobby till slut avlider vill Marcie finna Ian och tacka honom. Men Ian är spårlöst bort.

Marcie ger sig ut på en roadtrip för att finna honom och långt ute i obygden gör hon det. Men det hon finner är inte vad hon trodde, på mer än ett sätt. Det som bara skulle vara ett avslut blir istället en början.

Det är svårt att inte charmas av den här boken. Den kretsar kring sorg och kärlek hopblandat till en känslomässig historia med vackert snöig vildmark och fina bikaraktärer. En riktig bladvändare!

Fakta:
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2014 (svensk utgåva)
Format: Pocket
Antal sidor: 320

2 svar till “När snön faller av Robyn Carr”

  1. Hej! Var hittade du denna bok? Har läst alla i serien utom denna och En plats för lycka.
    Hittar inte dessa två som riktiga böcker någonstans.
    Serien är underbar så läs allt du kan hitta! 🙂