In A Holidaze av Christina Lauren

Jag har läst en del julböcker i år (har inte skrivit om alla här) men jag har dessvärre inte stött på en riktig pärla ännu, entering Christina Lauren och In a Holidaze.

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag: In a Holidaze

Maelyn har en stor extrafamilj som består av hennes föräldrars vänner och barn. Varje år firar de jul tillsammans i snöiga Utah. Fast barnen är nu vuxna och Maelyn har varit förälskad i Andrew halva sitt liv utan att ha vågat agera på det. Efter en jul som varit allt annat än god råkar hon ut för en bilolycka och när hon vaknar är hon åter på planet, åter på väg till Utah för att fira samma jul. Maelyn har hamnat i en timeloop och hon verkar bara kunna komma ur den om hon tar tag i sitt liv och lever det så som hon verkligen vill och hon vill verkligen ha Andrew.

Först och främst, vad jag tycker om den här boken gäller berättelsen utan epilogen för den var helt onödig och cheesy så skippa den! Men i övrigt, det här var en riktigt charmig och rolig bok! Jag gillade hela miljön och alla Maelyns familjemedlemmar, biologiska och extra och julkänslan som det tillsammans gav. Det åktes kälke, byggdes snöfigurer och bakades. Men mest gillade jag Maelyns och Andrews relation. Hur Mae vågar ta steget och berätta hur hon känner och hur Andrew tar det och börjar se henne med nya ögon och hur de är tillsammans. Deras konversationer är så roliga och de har kemi! Om jag hade en topplista av ”book boyfriends” så skulle Andrew hamna högt på den. Christina Lauren har än så länge aldrig gjort mig besviken. Det är romantiskt, roligt och så där lagom sexigt (om graden av nakenhet och sexscener är något du bryr dig om 😉 )

Fakta:
Förlag: Gallery Books
Utgivningsår: 2020
Format: Häftad, 304 sidor