What to read for Christmas?

När december närmar sig är en av höjdpunkterna, och de är många för jag älskar julen, att planera julläsningen. Det ska så klart vara böcker med jultema, allra helst feelgood eller romance, d.v.s. det ska vara berättelser med ett lyckligt slut. Jag är också lite smått beroende av Goodreads och betygsättningen av böcker där och har en outtalad, eller nu uttalad, gräns vid ungefär 3,7. Det är lite en blessing and a curse med sådana tjänster som Goodreads. Det ger massa läsinspiration men man blir ju också väldigt kräsen, åh, den här boken låter bra, men nähä, den har bara 3,6 på Goodreads…

Sedan jag blev med Storytel, och blivit än mer hemma med att läsa/lyssna på engelska, har utbudet av julböcker blivit större och än mer svårare att sålla i, men det är ju ett angenämt problem. Printz Publishing har gett ut en julroman de senaste åren och de har varit pärlor; ”Snöfall, mirakel och frusna hjärtan” och ”Jag kommer hem till jul”. Årets ”En vinter i Paris” har jag kvar att läsa. Jag vet inte om jag ser bokutgivningen med andra ögon nu för tiden men är det inte ovanligt mycket julromaner som ges ut i år? De här har jag tänkt umgås med i december:

Och för att hålla koll på allt så bockar jag av dom allt eftersom, ja, jag älskar listor…

3 svar till “What to read for Christmas?”

  1. Pingback: En dag i december av Josie Silver - En bokromans

  2. Pingback: Snöfall över strandcaféet av Lucy Diamond - En bokromans

  3. Pingback: Sju dagar med familjen av Francesca Hornak - En bokromans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*