Watersnakes av Tony Sandoval

Bokomslag - Watersnakes

Min son brukar busa med mig ibland och fråga vad blir 2+2? Då ska ju jag säga 4 men ”rätt” svar är 22, hysteriskt roligt eller hur? Speciellt efter x antal gånger. Det här har inget som helst med den här boken att göra men jag bara kom att tänka på det när jag skulle skriva det här för ibland är verkligen 2+2 mer än 4. Ni vet när något blir större än sina delar. Så var det med Watersnakes av Tony Sandoval. Vi har en story, vi har karaktärer och vi har bilder och tillsammans blir det bara wow! Det går inte att säga så mycket om själva storyn för den är kort, drömsk och mörk och jag vill inte spoila den. Illustrationerna är underbara i både färg och form och jag älskar sepiatonerna som ger både en drömsk och nostalgisk känsla. Som helhet är den här serien vacker, mörk, fantasifull, sorglig och magisk. Spring och köp, eller låna!

Watersnakes
Watersnakes
Watersnakes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*