The Unhoneymooners av Christina Lauren

Christina Lauren har för mig seglat upp som ett säkert kort inom romance och även om de tar lite olika grepp på genren så har jag, visserligen bara 3 böcker in i deras författarskap, ännu inte blivit besviken. The Unhoneymooners var både gullig och rolig.

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - The Unhoneymooners

När Olive’s systers hela bröllopssällskap drabbas av våldsam matförgiftning får hon och brudgummens bror Ethan, de enda som klarade sig undan p.g.a. allergi och bufféfobi, chans att ta över bröllopsresan till Hawaii. Att de avskyr varandra är ett stort minus men inte tillräckligt för att tacka nej till en gratis resa. Hur svårt ska det vara att undvika varandra på en ö full att möjligheter? Väldigt ska det visa sig.

Det här är en klassisk enemies-to-lovers trope vilket egentligen inte är min favorit trope. Ofta kan det kännas lite krystat att gå från hat till kärlek på den ofta ganska korta tidsperioden en romance utspelar sig på men här fungerar det. Mest för att de faktiskt aldrig hatat varandra utan låtit osäkerhet och andras åsikter färga deras uppfattning av varandra.

Den här boken nådde inte riktigt upp till den första boken jag läste av Lauren, Love and Others Words, som var en fantastiskt känslosam, sorglig och romantisk bok. The Unhoneymoones är mer rapp, het och rolig så om det är vad du gillar then look no further! Och har du inte testat att läsa något av Christina Lauren så är det hög tid!

Fakta:
Förlag: Piatkus Books
Utgivningsår: 2019
Format: Storpocker, köpt via Adlibris
Antal sidor: 395

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*