New Orleans Rush av Kelly Siskind

Ännu en bok som jag valde för det romantiskt gulliga omslaget. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag älskar illustrerade omslag. Jag älskar illustrerade omslag. Så. Nog om det. New Orleans Rush av Kelly Siskind är en rolig och väldigt charmig romance som jag läste i ett nafs.

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - New Orleans Rush

Beatrice ser allt från den ljusa sidan, hennes glas är alltid halvfullt och trots en livstid full av svek ser hon alltid ljuset i tunneln och det goda i alla människor. Huxley å andra sidan bär sin sorg och ilska på utsidan. Det de båda har gemensam är sina konstnärsdrömmar och att de håller på att gå under utan att kunna be om hjälp. När Beatrice blir dumpad av sin skitstövel till pojkvän och druckit en eller ett par drinkar för mycket råkar hon förstöra Huxleys bil. Utan möjlighet att betala för skadorna får hon chansen att betala av det genom att arbeta för honom, som hans trollkarlsassistent…

De som börjar som en affärsuppgörelse blir snabbt vänskap som utvecklas till kärlek men världen är inte snäll mot varken Huxley eller Beatrice. Beatrice har under hela sitt liv fallit offer sin fars spelberoende. Han har utnyttjat hennes kärlek, framtidsplaner och sparkonto för att finansiera sitt beroende. Huxleys far har nyligen avlidit och lämnat efter sig en kärlek för magi men även krav, förväntningar och en teater som slukar all hans tid och pengar. För att finansiera det så spelar Huxley poker och Beatrice har lovat sig själv att aldrig mer dras in i den världen.

Det här är en charmig och färgsprakande berättelse. Det är färg och konst, sammet och höga trollkarlshattar. Det är New Orleans, prickiga strumpbyxor och rött hår. Det är romantiskt och roligt och jag hejar på både Beatrice och Huxley. När ska de få leva sina egna liv och slippa undan sina pappors skuggor? De är snälla, fina människor som förtjänar ett lyckligt slut. Det enda minuset är ett sidospår i intrigen involverande en lånehaj och massa ketchup som kändes lite för orealistiskt och en aning fjantig. Men om du vill ha en fräsch och modern romance så varsågod och läs!

Fakta:
Förlag: EverAfter Romance
Utgivningsår: 2019
Format: Storpocket
Antal sidor: 310

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*