När framtiden ljusnar av Sofia Fritzson

Jag är väldigt bra på att ta mig an nya serier men jag är mindre bra på att läsa ut dem men ibland händer det! ”När framtiden ljusnar” är sista(!) delen i Sofia Fritzsons serie ”Systrarna & kärleken”.

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - När framtiden ljusnar

I den här delen är Falkenberg fortfarande skådeplatsen och vi får vi följa den äldsta av systrarna, Jennifer Storm. Efter gymnasiet lämnade hon Falkenberg, sina systrar och sin pojkvän Sebastian snabbt och utan förklaring och det outtalade och oavslutade i det uppbrottet blir som ett sår som aldrig vill läka även fast tiden går. När hon efter flera år kommer tillbaka till Falkenberg för att följa ett spår efter deras försvunna mamma, mysteriet som fick henne att lämna allt från början, gör sig såret påmint igen och den här gången känner hon sig tvungen att läka det, en gång för alla.

Sofia skriver lättsamt och med flyt och man ser tydligt miljöerna framför sig. I den här delen gillar jag framförallt hur hon beskriver Jennifer och Sebastians bräckliga relation. Sebastian måste lära sig lita på Jennifer igen och Jennifer måste lära sig lita på sig själv. Sen är Sofia väldigt bra på att, och i romance är det ingen liten sak, skildra sexscener! Det finns en anledning till att jag läste ut hela den här serien och det är för att den helt enkelt är så bra!

Fakta:

Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2018
Format: E-bok, via Storytel
Antal sidor: 286

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*