Maybe This Christmas av Sarah Morgan

Nu har jag läst den avslutande delen i Sarah Morgans trilogi om bröderna O’Neil som jag påbörjade för över ett år sedan och det var en  bra avslutning.

Bokomslag Maybe this Christmas

Föreställ er snötunga granar, is på sjön, höga berg och hundslädar. Lägg till julstämning och snygga män och bilden är komplett, eller hur?! I den här miljön är Brenna och Tyler uppvuxna. Tylers familj äger hotellanläggningen som är bokens och seriens centrum och Brenna är skidlärare där. De har varit vänner sedan barnsben och Brenna har varit olyckligt kär i Tyler lika länge. Hon har sett honom göra karriär som utförsåkare i landslaget, hon har sett honom få barn och hon har sett honom förlora sin karriär genom en olycka. Nu är de äntligen på samma plats och det plågar Brenna, för hon kan inte tro att Tyler besvarar hennes känslor men oj vad hon har fel…

Det här är en bok där vi får följa två personer som får omvärdera sin syn på relationer och vad som är viktigt i livet, som måste våga kliva utanför sina komfortzoner, öppna sig och riskera något för att vinna mer. Det är en långsamt växande kärleksrelation som vi får vara med om och det är romantiskt och sexigt och mycket bra!

Fakta:
Förlag: HQ – HarperCollins
Utgivningsår: 2014
Format: E-bok, köpt via iBooks
Antal sidor: 350

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*