Hjärtats tillfälligheter av Sofia Ymén

Det är SÅ roligt att svensk romance bara växer och växer! Jag försöker läsa allt som ges ut men hinner inte med, dock gör jag alltid tid för Sofia Yméns böcker.

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - Hjärtats tillfälligheter

Hjärtats tillfälligheter är tredje delen i Österby-serien där vi får följa vännerna Emma, Klara och Anna. I den här boken får vi följa Emma som står inför en ny fas i livet efter att hennes pappa har gått bort. Ska hon vara kvar i byn och driva sin pappas lanthandel eller ska hon studera arkeologi på Gotland som hon så länge drömt om? När skotten Beathan (som uttalas Betn enligt Sofia, tack för den lektionen:) ) anländer till Österby för att hjälpa till att starta upp ett whiskydestilleri slår det nästan gnistor om dem. Men så är det det här med timing. Är de redo att gå in i ett förhållande när ingen av dem planerar att vara kvar i byn?

För mig är det här en bok om mod och att ta kontrollen över sitt eget liv. Jag tycker mod är intressant, att se och erkänna det som skrämmer en och ändå ta sig an det. Emma och Beathan hittar båda sitt mod i den här boken och det är väldigt fint att läsa om. Självklart är det också en bok om kärlek, det är ju faktiskt en romance, och tack Sofia för att du för in mer skottar i min läsning! Hela serien är en mysig, varm och charmig romancessvit som utspelar sig i det lilla samhället men berättar om de stora känslorna!

Fakta:

Förlag: Harlequin (silk)
Utgivningsår: 2019
Format: Pocket – Recensionsexemplar från Sofia Ymén
Antal sidor: 320

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*