Get A Life, Chloe Brown av Talia Hibbert

Jag är ju med i en ganska ny romancebokcirkel. Vi ses ungefär varannan månad via Skype och det är ett jättehärligt gäng! Men förra veckan när det var dags igen så glömde jag helt bort det! Var helt uppslukad av en gissa-mellolåten-tävling med mina barn istället. Jag kan ha skrikit några väl valda och fula ord när jag upptäckte missen långt efter att cirkeln var över… Men boken läste jag i alla fall! Get a Life, Chloe Brown.

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - Get a Life, Chloe Brown

Chloe Brown råkar ut för en nära-döden-upplevelse och beslutar sig för att ta tag i sitt liv. Strukturerad som hon är formulerar hon en lista med saker hon vill uppleva för att känna sig ”normal”, För ”normala” tjejer i hennes ålder isolerar sig inte hemma hos sina föräldrar. Högst upp på listan och det första hon bockar av är en egen lägenhet och det är där hon möter Red. Red jobbar som fastighetsvärd i huset där Chloe bor och när hon behöver hjälp med att realisera sin lista är han närmast till hands och i gengäld hjälper Chloe Red med att bygga en ny hemsida för hans avstannade konstnärskarriär. På vägen upptäcker de dock att de både vill ha och ge varandra så mycket mer.

Det här är en väldigt fin historia om två personer som har dragit sig undan från världen. Hon p.g.a kroniska smärtor och båda p.g.a. tidigare dåliga förhållanden. Att se dem krypa ut ur sina skal och upptäcka sig själva och varandra är riktigt fint och en väldigt mysig läsupplevelse. Chloe och Red kan vara det gulligaste bokparet jag stött på, på länge! Det är välskrivet med himla bra dialoger och massa het kemi mellan huvudpersonerna.

Talia Hibbert är kanske inte något för den pryda läsaren men hon är definitivt något för de läsare som gillar gulliga, roliga och normbrytande romance som tacklar aktuella ämnen!

Fakta:
Förlag: Little Brown Book Group
Utgivningsår: 2019
Format: E-bok, via Google Books
Antal sidor: 384

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*