Gå Vidare är Silver – Älta är Guld av Amanda Kallin & Tina Mannegren

Bokomslag - Gå vidare är silver, älta är guld

I höstas lyssnade jag på ett jätteintressant avsnitt av Kropp och själ på P1 där de pratade om ”optimeringsrevolten”. Tillsammans med ett antal gäster, varav flera författare, pratade de om en spirande motrörelse gentemot samhällsfenomen där karriär, träning, en själv, allt, ska optimeras. Jag är så med på tåget! Eller jag kanske borde säga att jag hoppar av tåget? Hur som helst, jag blev väldigt nyfiken på att läsa det som de som deltog i programmet hade skrivit. Först nu har det blivit av. Jag har läst ”Gå Vidare är Silver – Älta är Guld”, en form av antisjälvhjälpsbok som hjälper dig på vägen mot det imperfekta.

Att vara för otränad för att ens kunna träna är också ett tillstånd som är svårt att nå, så var glad för att du lyckades med något.

Sid. 75

Boken är indelad i olika kapitel som avhandlar t.ex. relationer, karriär och träning, som citatet ovan kommer ifrån. Och det är ganska roligt men jag hade önskat en lite mer uttömmande inramning till allt för det blir lite för mycket av det roliga. Jag hade gärna, som en komplettering, sett en mer allvarlig kommentar till problemet de belyser, men så är jag inte känd för min humor heller 😉 Men det är ändå en uppfriskande fläkt i allt trist perfekta.

Fakta:

Förlag: Belletrist Boomtown Publishing
Utgivningsår: 2018
Format: Inbunden, köpt via Adlibris
Antal sidor: 158

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*