Fumbled av Alexa Martin

Så har jag läst min allra första ”sports romance”. Jag tror att Fumbled kvalar in i alla fall. Men det är också en ”second chance romance” vilket jag älskar!

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Fumbled - Bokomslag

Poppy är ensamstående mamma till sin 9-åriga son och försörjer sig som servitris på en klubb där arbetskläderna består av skyhöga klackar och korsett. När hennes gamla ungdomskärlek och numera framgångsrika fotbollsproffset T.K Moore dyker upp på klubben en kväll skakas Poppys liv om rejält. Gamla känslor som väcks till liv kan vara underbara men de riskerar också det trygga och stabila liv som Poppy har byggt upp till sig och sin son, ett liv som krävde hårt arbete och stora uppoffringar.

Det här är riktigt bra! Poppy är väldigt mänsklig. Hon är en hårt arbetande mamma som sällan sätter sig själv i första rummet, hon är både stark och osäker i sig själv och sin kropp. Hon har höga krav på sig själv och sin omgivning. Och jag gillar T.K också! Han är kanske en typiskt snygg och stark romancehjälte men han är också väldigt omtänksam och kan erkänna fel, göra rätt och göra om!

Utöver att storyn kretsar mycket kring fotbollsmatcher så är det framförallt en second chance romance och det är jag ju så svag för! Det är både gulligt och sexigt men det finns gott om gråa moln på kärlekshimlen som gör att det aldrig blir sockersött. Utöver Poppys och T.Ks relation så har Poppy också många härliga vänninor vars dialoger är riktigt roliga emellanåt. Det här är andra delen i ”Playbook”-serien och jag ska definitivt läsa både första delen och del tre och fyra när den kommer ut.

Fakta:
Förlag: Berkley Publishing
Utgivningsår: 2019
Format: Häftad
Antal sidor: 320

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*