En midsommarnatt av Sara Dalengren

Nu gäller det att tanka vår- och sommarkänslor för att riktigt skaka av sig det gråa täcket som varit vintern. En midsommarnatt av Sara Dalengren är ljumma sommarkvällar, vajande sädesfält och spirande kärlek och klarar jobbet alldeles utmärkt!

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - En midsommarnatt

Efter flera år i Stockholm flyttar Alice hem till sin pappa igen. Hennes väskor innehåller inte mycket men bagaget hon bär väger ändå tungt. Hennes sikte är inställt på att skapa en ny start för sig själv och sin son. I gården bredvid sin pappas hus bor fortfarande Noa som nu driver familjens bondgård. När de var tonåringar var Noa hemligt förälskad i Alice och de känslorna blossar snabbt upp igen när Alice kommer hem. Alice noterade inte direkt Noa när de var yngre, fyra år äldre som hon var, men nu är han, med sin snälla själ och starka kropp, svår att undgå… Men är Alice redo att göra sig beroende av en man igen?

Det här är en härligt somrig romance där det flirtas mellan kossor i lagården och i aktionshus på landsbygden. Sara bjuder på en historia som både skildrar en spirande och pirrig kärlekshistoria och ett ömtåligt och illa medfaret förflutet och låter berättelsen hela tiden balansera mellan det sköra och det starka på ett väldigt fint sätt.

Fakta:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgivningsår: 2019
Format: Ljudbok, via Storytel
Längd: 7h, 27m

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*