Älskar, älskar inte av Eleonor Sager

Jag sträcklyssnade på Älskar, älskar inte när jag körde fram och tillbaka till Mora härom veckan och det gjorde min resa betydligt trevligare än vanligt!

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - Älskar, älskar inte

Emilia och Madelen är systrar men så olika man kan bli. Där den första längtar efter familj och barn utan att kunna träffa en enda vettig man, räds den andra allt som har med barn att göra men har en man som längtar efter att skaffa familj. De brottas båda med att livet inte alltid vill bromsa eller gasa när de själva vill men de har olika sätt att hantera det på. Madelen försöker skapa inre kontroll när yttervärlden blir för mycket medan Emilia förskönar yttervärlden för att få den att passa in i hennes värld. Ingen metod är särskilt framgångsrik.

Det här är en bok om vänskapsrelationer, mellan syskon och mellan gamla vänner. Relationer som ibland är brutalt ärliga och komplicerade men nödvändiga och livsviktiga. Älskar, älskar inte passade väldigt bra som ljudbok, den är starkt händelsedriven, ganska kort och har inte ett allt för stort persongalleri och jag gillade uppläsaren! Det är en feelgoodbok som tar upp allt som kan vara roligt och jobbigt när man är på väg mot halvlek i livet och det var ett trevligt sällskap på en annars ganska tråkig bilresa.

Fakta:

Förlag: Lind & Co
Utgivningsår: 2018
Format: Ljudbok via Storytel
Längd: 8h, 55m

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*