A Girl Like Her av Talia Hibbert

A Girl Like Her av Talia Hibbert är en sån där bok som jag har sneglat på länge och så äntligen plockade jag upp den. Ibland är jag så klok!

Handling och vad jag tycker och tänker om den

Bokomslag - A Girl Like Her

Evan flyttar till Ravenswood där han blir granne med Ruth. Han försöker på alla sätt att bli vän med sin allt annat än tillmötesgående granne men Ruth har inte vänner. Inte efter att större delen av stan vänt henne ryggen. Att hon har autism gör inte den sociala situationen lättare. Hon håller sig i sin lägenhet där hon skriver och läser seriealbum. Men Evan ger sig inte och sakta men säkert bygger de en vänskap som blir till en förälskelse. Men att ha en relation är inte lätt för Ruth, den erfarenhet hon bär på säger att hon gör bäst i att hålla sig borta från män.

Det här är en rolig och sexig romance som var värd att vänta på! Jag gillar hur Ruths autism är självklar men aldrig ett hinder i hennes och Evans relation. Jag gillar hur boken på ett självklart sätt tar upp mångfald. Jag gillar att huvudpersonerna är genuint snälla människor, hur Ruth lever i pyjamas (så skönt!), och så gillar jag den brittiska engelskan. Aningens för mycket sex kanske. Ibland kan jag tycka att det stjäl plats för fördjupning av relationen på andra sätt, även om det är bra skrivet.

”Ruth decided that the next time she saw Evan Miller, she would wear her best pyjamas” (S.80)

Rekommenderar varmt denna vardagliga, romantiska, sexiga och roliga romance!

Fakta:

Förlag: Nixon House
Utgivningsår: 2018
Format: E-bok via iBooks
Antal sidor: 339

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*